Vegatest

Hvad er en vegatest?

Vegatesten er en test, som måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Jeg kan teste dig uden forudgående kendskab til dig eller dine symptomer. Undervejs i testen vil jeg præsentere dig for de belastninger og ubalancer, der viser sig og til sidst vil jeg tilbyde dig et samlet behandlingsforløb. Ved testen bruges et Vegatest-apparat, hvor klienten holder en håndelektrode i den ene hånd. Via et punkt på en finger på den modsatte hånd sendes der svingninger ind i kroppen. Der er ingen smerter eller ubehag forbundet med testen, så alle fra små børn til gamle kan testes. 

Hvilke belastninger kan Vegatesteren måle?

Der måles, om kroppen er belastet med virus, bakterier, giftstoffer, tungmetaller eller svampe. Da kroppen er en helhed, så tester jeg også for stressbelastninger, gamle traumer og chok.

Vores dagligdag rummer en masse påvirkninger af elektriske apparater, mobiltelefoner og trådløst, så disse ting tester jeg også igennem, for måske påvirker det dig negativt.

“Der kommer de ting frem i en test, som kroppen er klar til at skille sig af med!”

Vegatesten hos en certificeret terapeut

Hos en certificeret vegatester vil der altid blive målt følgende:

  • Biologisk index – som er cellekvaliteten set i forhold til den fysiske alder.
  • %-test – som er et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks. den mad vi spiser og de vitaminer/mineraler vi indtager.
  • Yin/Yang-test – som fortæller om kroppens reaktionsmønstre og er et billede af, HVOR stresset kroppen er over at have nogle ubalancer.

En certificeret vegatester har gennemgået den skandinaviske vegatest-uddannelse hos Danplus ApS og forpligter sig til at opdatere sin viden hvert år.

Typisk vil en vegatest ende op med, at vi tilbyder klienten naturmedicin, som kan igangsætte en udrensning af kroppen og genskabe den oprindelige balance.

Hvad kan afhjælpes?

Det drejer sig om at finde og fjerne blokeringer i kroppen. Jeg tester og behandler klienter med alle former for lidelser og symptomer. Det er dog op til kroppens reaktionsmønstre, hvor dybt vi kan komme.

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-4 behandlinger fordelt over ca. ½ år. Herefter anbefaler vi, at kroppen får et check ca. hvert halve år (ligesom tænderne og bilen). Gennem et behandlingsforløb oplever over 90 % af klienterne en bedring i forhold til de symptomer, de kom med!

Der er ingen bivirkninger ved naturmedicin, men mange oplever en række udrensningssymptomer i forløbet. Disse symptomer kan variere meget for den enkelte, men nogle typiske reaktioner kan være hovedpine, ændring i fordøjelsesmønster, opblussen af kendte/gamle symptomer for en kort periode. Disse symptomer er blot en reaktion, der vidner om at kroppen ”henter fejlsvingningerne frem” for at få dem ud af systemet.

Jeg anbefaler

Der sættes ingen særlige krav eller restriktioner op i forbindelse med behandlingen, men jeg kan dog anbefale følgende:

  • Drik meget vand – det fremmer udrensningen!
  • Lyt til din krop – er den træt, skal den have hvile!
  • Spis fornuftigt!
  • Undgå kraftige belastninger f.eks. skrappe kure og store fysiske præstationer!
  • Bland ikke flere alternative behandlingsformer uden at tale med terapeuten om det!
  • Kontakt mig, hvis der er noget du er i tvivl om!

Generelle oplysninger

Tager du lægemedicin, bør du kun ændre denne i samråd med din læge. Oplys gerne lægen om, at du tager naturmedicin

Ethvert menneske bør tage ansvaret for sin egen krop og trivsel, og ikke lægge det i hænderne på hverken læge eller alternativ behandler.