Joan Lykke

Jeg startede med kosmetologi og massage i 1979, da jeg selv havde en masse hudproblemer og arbejdede som fitnessinstruktør. Skønhedsplejen fandt jeg ikke fyldestgørende nok, da de fleste problemer kommer indefra. Derfor tog jeg en zoneterapiuddannelse med anatomi og sygdomslære samtidig med at jeg lærte om Vegatesten.

Vegatesten kom til Danmark i 1980 og en masse kolleger blev uddannet af min far (Preben Hansen) i at bruge den. Jeg startede selv med vegatesten i 1984 og var med det samme solgt. Vegatesten har udviklet sig meget igennem tiden, men den er stadig det mest fantastiske at arbejde med.

Jeg arbejder i dag med forskellige terapier, da vegatesten ikke kan stå alene også fordi mine klienter i dag har meget forskellige problematikker. Hver har sin løsning og det kræver at min viden hele tiden bliver opdateret.

Jeg glæder mig hver dag til at inspirere og hjælpe mine klienter og kollegaer på vej. Det er dejligt også efter mere end 35 år, at klienter nye som gamle ønsker en hjælpende hånd.

I taknemmelighed

Joan Lykke